H i n t   Z e s

Praktische informatie

Route en parkeren

Parkeren kan doorgaans voor de deur, hiervoor is wel een parkeerschijf nodig. Deze hebben we klaarliggen om te gebruiken tijdens het verblijf. Lang parkeren kan vlakbij, op zo’n drie minuten loopafstand. Adres: Bospoort 19, daar is ook een laadmogelijkheid voor elektrische auto’s.

Er is een goede busverbinding met centraal station Eindhoven. Neem lijn 319 of 19 en stap uit bij halte Bospoort, deze rit duurt zo’n 40 minuten.

Zelfservice

Het verblijf is op basis van logies, wij serveren geen ontbijt. Het huisje heeft een complete keuken en vlakbij zijn diverse winkels, waaronder een bakker, supermarkten en een landwinkel met verse producten. Wel kun je via ons met korting een ontbijtbox bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit zoet of hartig. Zo ben je niet van tijden afhankelijk en heb je alle vrijheid en flexibiliteit om de dag op jouw eigen manier in te delen. Verder bieden wij onbeperkt koffie en thee aan en zijn er enkele basisbenodigdheden aanwezig.

Fietsen

Er is eventueel plek om fietsen achter onze poort te plaatsen. Dit is wel op eigen risico, de poort kan dicht maar wordt niet met sleutel afgesloten. Ook is er in de nabije omgeving mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren.

Onze gasten

Hint Zes is ideaal voor twee of éénpersoonsgebruik. De bank in de woonkamer is een slaapbank, maar minder comfortabel als het boxspring bed. Toch de wens om met meerdere personen of kinderen te komen? Neem vooraf contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gezien de trap naar de slaapkamer is ons verblijf helaas niet geschikt voor mindervaliden.

We ontvangen liever geen huisdieren, sorry. In dat geval verwijzen we je graag door naar een passende accommodatie in de buurt. 

Tarief en voorwaarden

Onze accommodatie kost € 110 per nacht, exclusief toeristenbelasting van 2,5%. Wij hanteren een minimaal verblijf van twee nachten. Voor short stay geldt een ander tarief, voor meer informatie hierover neem even contact met ons op. Annuleren kan gratis tot 48 uur voor aankomst.

Zakelijk

Ben je werkzaam in de regio en wil je voor langere tijd of terugkerend in ons huisje verblijven? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord, ook in het Engels.

Op zoek naar een comfortabele overnachting?